Reclamatii despre cornurile distribuite in scoli. Iata concluziile Protectiei consumatorilor!

0
44

Horia Constantinescu, seful Protectiei Consumatorilor Constanta, ofera precizari cu privire la unele reclamatii primite de la parinti, referitor la calitatea cornurilor distribuite in scoli:

„In urma informatiilor venite de la parinti legate de cornurile distribuite in scolile de pe raza judetului Constanta, facem urmatoarele precizari:

Am desfasurat o actiune de control la distribuitorul acestora si am solicitat totodata sprijinul colegilor de la structura Centrala pentru ca paralel sa fie verificat si producatorul.

Concluziile actiunii sunt urmatoarele:

Cornurile sunt bune de consum, data inscriptionata pe ambalaj arata ca acestea sunt in termen, verificand si fisele de productie acest lucru este confirmat. Este mai mult decat real si termenul de doua zile. In care acestea pot fi comercializate. Asa apare in caietul de sarcini, asa apare in contractul pe care l-am citit, asa apare in anexe.

Textura cornului înca de la momentul fabricatiei este una speciala, fiind pastrata reteta agreata prin caietul de sarcini si anume aceea care foloseste faina integral. “

Declaratia integrala a seful Protectiei Consumatorilor Constanta, pe cugetliber.ro.

Sursa foto:CJPC