Electric Castle si Jazz in the Park au fost premiate la European Festival Awards

0
33
foto: pagina Facebook Electric Castle

In cadrul European Festival Awards, gala care s-a desfasurat miercuri seara, in orasul Groningen din Olanda, au fost premiate Electric Castle si Jazz in the Park. Mai mult, Codruta Vulcu, directoarea festivalului ARTmania a primit premiu pentru excelenta.

Premiul pentru categoria „Best Medium-Sized Festival”, unde concureaza evenimente la care participa zilnic intre 10.000 si 39.999 de persoane, a fost castigat de Electric Castle iar Jazz in the Park a fost premiat in cadrul categoriei „Best Small Festival”.

Codruta Vulcu, directorul festivalului ARTmania, al East European Music Conference si Blaj aLive Festival si presedinte AROC (Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale n.a.), a primit Premiul pentru Excelenta si Pasiune, fiind prima persoana din Romania care a ridicat un astfel de trofeu in cei 11 ani de cand sunt acordate aceste premii.

European Festival Awards sarbatoreste anual cele mai bune festivaluri de pe continent si organizatorii lor si este cea mai importanta competitie dedicata industriei muzicale europene. Gala a fost lansata in de Yourope (Asociatia Europeana a Festivalurilor n.a.) pentru a oferi recunoasterea profesionala a industriei internationale acelor evenimente de profil si specialistilor care obtin rezultate deosebite, ridicand la nivel european standardele de calitate ale acestui domeniu.

Premiul pentru intreaga activitate a fost ridicat de organizatorii Wacken Open Air, Holger Hübner si Thomas Jensen, iar cel mai bun festival major din Europa (cu peste 40.000 de spectatori pe zi) a fost desemnat Open’er din Polonia.

In 2020, Electric Castle se va desfasura in Cluj, in perioada 15-19 iulie iar Jazz in the Park isi va deschide portile intre 25 si 28 iunie.