Concert caritabil sustinut de Dan Bittman si Marius Batu in Constanta

0
53

Campania „Music for Autism” organizeaza primul concert caritabil din acest an, care se va desfasura joi, 23 ianuarie, de la ora 20:00, in The Library Constanta. Concertul va fi sustinut de Dan Bittman si Marius Batu.

Pretul unui bilet este de 60 lei si poate fi achizitioat de marti pana duminica, dupa ora 17:00, din „The Library”, vizavi de Harta Constantei.

Rezervarile pentru concert se pot face la numarul de telefon 0744 681 681.

Despre Music for Autism

Campania “Music for Autism” este un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilitati.Timp de sapte ani, nume mari din industria autohtona de muzica rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinatie scopul campaniei.

“Music For Autism” a fost sprijinita prin concertele caritabile sustinute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vita de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Margineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Ionut Micu si Naidin, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub, Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.