Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania ar putea deveni membru USR

0
93
Foto: captura Europa FM Youtube

Jurnalistul Moise Guran ar putea deveni membru al USR.

Anuntul a fost facut de liderul USR, Dan Barna, care a mentionat ca se va intalni cu Moise Guran in cursul zilei de miercuri.

„Avem discuţii, o să avem chiar mâine o nouă întâlnire şi o să stăm de vorbă, Moise Guran este o persoană publică în acest moment care ia în considerare destul de serios să se implice în viaţa politică, să se implice în acest proiect care este alianţa USR-PLUS, pentru că ceea ce reprezintă alianţa USR-PLUS este mai mult decât două partide într-o alianţă la un moment dat electoral al României”, a spus Barna la Digi 24.

„Ar veni asumat, adică discuţiile pe care le avem vizează o implicare reală, nu doar un serviciu cumpărat. În niciun caz nu vorbim despre acest lucru. Vom vedea în zilele următoare. Orice e posibil, discutăm de o implicare reală şi activă în proiectul alianţei USR-PLUS”, a mai spus Barna.

Moise Guran este in prezent realizatorul unei emisiuni de la Europa FM, detine platforma Biziday, iar in trecut a mai colaborat cu posturi precum Digi 24 si TVR.

Nu ar fi pentru prima data cand un jurnalist cunoscut alege calea politicii. Cele mai recente exemple sunt cele ale lui Rares Bogdan (inscris in PNL) si Carmen Avram (candidata din partea PSD la europarlamentare).