Harsoveanca Catalina Mihai joaca in noul sezon al serialului de comedie Mangalita

0
298

Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie Mangalita, care va incepe, sambata, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1 aduce, pe langa personajele consacrate, unele noi. Dana si Svetlana, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor descoperi chiar din primul episod al noului sezon, vor fi interpretate de Paula Chirila si Catalina Mihai.

“Eu joc rolul Svetlanei, o pustoaica venita din Basarabia, care devine protejata lui Marcel (n.n. sorul directoarei economice Doina Rogojinaru, rol interpretat de Angel Popescu). E foarte naiva si deloc constienta de ceea ce starneste in jurul ei, vrea cu generozitate sa ajute pe toata lumea, iar gingasia asta a ei ii face pe cei din jur s-o indrageasca. Cel mai mult la personajul meu imi place accentul, cu care n-am nicio legatura, eu fiind din județul Constanta, si pe care sper ca prin imitatie sa reusesc sa-l redau astfel incat sa fie credibil 🙂 De asemenea, imi mai place candoarea Svetlanei”, spune Catalina Mihai.

Unde o intalneste Marcel pe Svetlana si cum devine aceasta protejata lui, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, sambata, 22 februarie, de la ora 22:30, in primul episod al noului sezon Mangalita.

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here